АД Макотекс
Макотекс А.Д.

И З В Е Ш Т А Ј
од седница на Собрание на акционерското друштво

Собранието се одржa на 29.06.2018 (петок), со почеток во 11 часот, во просториите на ТД Макотекс АД Скопје, на ул. Никола Парапунов бр. 41

Погледни детали и преземи документи


Известување до Берза за акции од ПИОМ

Преземи

Објавено на 29.09.2014 година

Сместен во населбата Лагадин, на само 5 километри од Охрид, со убава и просторна плажа, хотелот Макотекс има прекрасна местоположба во низата на хотелски објекти на охридскиот брег.

Се издава складишен простор погоден и за производствени погони во с.Миравци.
Контакт тел 02/3079 746 и 070/ 233 299